سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گلواژه های پاکان

 

1ـ رسول خدا(ص) می فرمایند:"برترین شما نیکوکارترین شما از نظر اخلاق است. آنان که خود را آماده خدمت کرده و با دیگران با الفت و محبّت زندگی می کنند".
2
ـ امام حسن مجتبی(ع) فرمود:"بدرستی که بهترین خوبی ها اخلاق نیکو است".
3
ـ امام باقر(ع):"کاملترین مردم از لحاظ ایمان خوش خُلق ترین آن ها است".
4
ـ امام صادق(ع):"چهار چیز در هر که باشد ایمانش کامل است و اگر سرتاپایش گناه باشد، نقصی به او نرساند و آنها:راستگویی، ردّ امانت، حیا و حُسن خلق است".
5
ـ رسول خدا(ص):"بیشترین چیزی که امتم را به بهشت می برد، تقوای خدا و حُسن خلق است".
6
ـ امام صادق(ع):"خدا ثوابی را که به حُسن خلق بنده می دهد مانند ثواب کسی است که هر صبح و شام در راه خدا جهاد کند".
7
ـ رسول خدا(ص):"ای پسران عبدالمطلب!شما نتوانید با اموال خود به همة مردم گشایش دهید، پس با چهرة باز و خوشرویی با آن ها برخورد کنید".
8
ـ رسول خدا(ص) :"خوشرویی کینة دل را می برد".
9
ـ از امام صادق(ع) سؤال شد:اندازة حُسن خُلق چیست؟فرمود:"این که فروتنی کنی و خوش سخن باشی و با برادرت با خوشرویی برخورد کنی".
10
ـ در مورد گشاده رویی حضرت علی(ع) می فرماید:"شادی مؤمن در چهره اش نمایان می باشد و اندوه او در قلبش پنهان است".
11
ـ در مورد بذله گویی و مزاح امام صادق(ع) فرمود:"هیچ مؤمنی نیست جز این که در او "دُعابه" است". عرض کردم:دُعابه چیست؟فرمود:"مزاح".



      

درباره قرآن بیشتر بدانید

  رمزهای اعجاز آمیز قرآن منحصراً از این قرارند :


1- اولین آیه قرآن « بسم الله الرحمن الرحیم » دارای 19 حرف عربی است.


2- قرآن مجید از 114 سوره تشکیل شده است و این عدد به 19 قسمت است. (6× 19).


3- اولین سوره ای که نازل شده است سوره علق (شماره96) نوزدهمین سوره از آخر قرآن است.


4- سوره علق 19 آیه دارد.


5- سوره علق 285 حرف (15× 19) دارد.


6- اولین بارکه جبرئیل امین با قرآن فرود آمد 5 آیه اولی سوره علق را آورد که شامل 19 کلمه است.


7- این 19 کلمه ، 76 حرف (4× 19) دارد که به تعداد حروف بسم الله الرحمن الرحیم است.


8- دومین باری که جبرئیل امین فرود آمد 9 آیه اولی سوره قلم (شماره 68) را آورده که شامل 38 کلمه است. (2 × 19) .


9- سومین بارکه جبرئیل امین فرود آمد 10 آیه اولی سوره مزمل (شماره 73) را آورد که شامل 57 کلمه است. (3× 19).


10- چهارمین بارکه جبرئیل فرود آمد 30 آیه اولی سوره مدثر (شماره 74) را آورد که آخرین آیه آن « بر آن دوزخ 19 فرشته موکلند» می باشد. (آیه 30) .
11- پنجمین بار که جبرئیل فرود آمد اولین سوره کامل « فاتحه الکتاب» را آورد که با اولین بیانیه قرآن بسم الله الرحمن الرحیم (19 حرف) اغاز می


شود . این بیانیه 19 حرفی بالفاصله بعد از نزول آیه «برآن دوزخ 19 فرشته موکلند» نازل شد . این مراتب گواهی ارتباط آری از شبهه آیه 30 سوره

مدثر(عدد 19) و اولین بیانیه قرآن «بسم الله الرحمن الرحیم» (عدد 19) با سیستم اعدای اعجاز آمیز است که بر عدد 19 بنا نهاده شده است.



      

نیاز جامعه به امام زمان (عج)

    زمینه‌سازی ظهور موعود و انسان مدرن 
این نکته می‌تواند سد راه انسان در تلاش برای کشف آینده باشــــد که وی به جای این‌که آینـده را پی‌آمد امروز خود بداند و نشانه‌های آینده و دورنمای آن را مشخص سـازد به عکس، امروز را معلق به آینده نماید. حال آن‌که هر انسانِ خواهان تثبیت آینده‌ای مطلوب، باید امروز زمینه ایجاد تحول فردا را فراهم نماید. اما موعود فردا در پس این زمینه‌سازی‌ها، چه ره‌آوردی برای انسان مــدرن خواهــد داشت؟ آیا ویژگی‌های جهانی این دولت موعود، با خواسته‌های فطری انسان امروز سازگاری دارد؟ 

یوآخیم واخ، جامعه‌شناس دین معتقد است، هنگامی می‌توان یک دین و آییـن را جهانی دانست که ابتدا بدانیم اصول و آموزه‌های آن چه ویژگی‌هایی دارد. به اعتقاد وی، در این میان، تعداد پیروان آن گرچه از شاخص‌های مهم است، تعیین‌کننده نیست.

بنابراین، ابتدا به برخی از مهم‌ترین شاخص‌های دولت موعودی اشاره می‌کنیم که می‌تـــواند انگیزه انسان عصر کنونی برای زمینه‌سازی باشد:
الف) آرامش و امنیت
تأمین و تضمین آرامش و امنیت خاطر در تمامی جهات اعم از امنیت فردی، اجتمـــاعی، سیاسی و اقتصادی، مهم‌ترین خواسته هر انسانی در تمامی دوران‌هاست، گزارش کمیسیون اداره مسائل جهانی نیز می‌گوید: مفهوم امنیت جهانی باید چنان توسعه یابد که افزون بر ملاحظات سـنتی امنیت که ناظر بر امنیت دولت‌هاست، امنیت مردم و زمین را نیز دربرگیرد.

و در جایی دیگر آمده است: ما به دنبال جهانی شدن با ابعاد اجتماعی هستیم که ارزش‌های انسانی را پاس بدارد و رفاه مردم را از حیث آزادی، آسایش و امنیت ارتقا دهد.

متفکر بزرگ، پروفسور آلبرت اینشتاین، تئوری‌پرداز «نظریة نسبیت» نیز (البته با اشاره ناآگــــاهانه به یکی از ره‌آوردهای دولت کریمة منجی موعود) این‌گونه اظهار نظر می‌کند: فرارسیدن آن روزی که در جای جای جهان، صلح و صفا حکومت کند و همة اعضای جامعة بشری با یک‌دیگر دوسـت و برادر باشند، دیری نخواهد پایید.

با این حال، تأمین امنیت از پس میله‌ها و با ابزار شکنجه، هرگز آن امنیت ایده‌آل نیست، بلکه امنیت مطلوب، وقتی ارزش‌مند است که در نهاد افراد جامعه و در اثر تربیت خاص، به وجود آید، نه این‌که اگر سایة قدرت قاهر از سر جامعه برداشته شد، هرج و مرج هم‌چنان رواج یابد. امنیـــت اجتماعی آن‌گاه تأمین می‌شود که امن و امان، در بشر تربیت گردد و نهادینه شود و به هیچ‌گونه جبر خارجی، نیازمند نباشد و خود به خود، طبیعت امن مردم، تشکلی صالح را به وجود آورد و اجتماع و مردم را در امن و امان مطلوب قرار دهد. موعود جامعه جهانی باید چنین امنیتی را فراهم نماید.


 



      

اخلاق نیکوی پیامبر

اخلاق نیکوی پیامبر و اهل بیت:

 

شوخی ها و مزاح های پیامبر اکرم

در  ادامه سلسله مقالات درباره سیره نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) برآنیم تا به برخی از گوهرهای اخلاقی از زندگی ایشان دست یابیم. از این رو با مـا باشـید با بررسـی ســـیره اخلاقی پیامبر (صلی الله علیه و آله) در اخلاق.
ادب پیامبر (صلی الله علیه و آله)
از جمله سنت‌های پیامبر(صلی الله علیه و آله) در زندگی گرامی‌شان آن بود که در برخورد با سایر مردم بسیار پایبند به رعایت ادب و احترام بودند. ایشان در حدیثی فرمودند: أدَّبنی ربّی فأحسَنَ تأدیبی؛ پروردگارم مرا ادب نمود پس تأدیب من نیکوترین ادب‌هاست.1 پــیامبر در رفتار و گفتار و سیره عملی خویش مصداق بارز ادب و فضیلت‌های اخلاقی بودند و خود را مبعوث شده برای اتمام و تکمیل کننده نیکویی‌های اخلاقی معرفی می‌فـرمودند. زیرا خداوند متعال ایشان را براساس مسائل اخلاقی تأدیب فرموده است و ایشان در ذیل حدیـــثی به این مطلب اشاره کرده و می‌فـرمایــند: أدَّبنی ربّی بمــکارم الأخــلاق؛ پروردگارم مرا براســاس نیکویی‌های اخلاقی تأدیب فرموده است.2
از جمله برخوردهای اخلاقی رسول گرامی در این زمینه برخورد متواضـــعانه ایشان با مردم است به طوری که نقل شده است که رسول گرامی(صـــلی الله علیه و آله) همــانند بردگـان می‌خوردند و همانند بردگان می‌نشسـتند و برای خداونــد تواضــع می‌کردند.3 و در احوال ایشان نقل است که بر الاغ می‌نشستند و دعوت بردگان را پاسخ می‌گفتند.4
از دیگر مصادیق ادب پیامبر(صلی الله علیه و آله) برخورد ایشان بر اساس حیاسـت به طوری که نقل شده است هنگامی که چیزی از ایشــان درخواســت می‌شد اگر قصـــد انجام آن را می‌فرمودند پاسخ می‌دادند بلی ولی اگر از انجام آن ابا داشتند سکــوت می‌فرمودند و پاسخ منفی نمی‌دادند و طرف مقابل خود، از سکوت حضرت نظر ایشان را دریافت می‌کرد.
چه نیکوست بهره‌گیری از این سنّت و سیره پیامبر گرامی در زندگی روزمره مســلمانان. این موضوع چه در بُعد فردی و چه
در بُعد اجتماعی از اهمیت به سزایی برخوردار است! حالا شما خودتان بیندیــــشید و بیابید مصادیق مختلف آن را از جا دادن به بزرگترها و افراد پیر در اتوبوس و مترو تا برخـوردهای متواضعانه مسئولان و سران کشورها در مقابل مردم!! در جایی که مسلمانان چنین الــــگویی دارند دیگر نباید خبری از کبر و غرور در میان مسلمانان باشد و اگر این طور نیست حتـــماً عیب از مسلمانی ماست نه از اسلام و پیامبر گرامی آن!
از دیگر مصادیق ادب پیامبر(صلی الله علیه و آله) برخورد ایشان بر اساس حیاست به طوری که نقل شده است هنگامی که چیزی از ایشان درخواست می‌شــد اگر قــصد انجــام آن را می‌فرمودند پاسخ می‌دادند بلی ولی اگر از انجام آن ابا داشتند سکوت می‌فــرمودند و پاسخ منفی نمی‌دادند و طرف مقابل خود، از سکوت حضرت نظر ایشان را دریافت می‌کرد.5
این ظرافت در برخورد رسول گرامی(صلی الله علیه و آله) با افراد، حاکی از توجه ایشـان به روابط و مناسبات اجتماعی است به طوری که عالی‌ترین سطح روابط را در محدوده‌هـــای مختلفی ارائه می‌فرمودند.
از نکات اساسی در برخوردهای پیامبر و ادب حضرت آن است که رفتار و برخورد ایــشان برگرفته از ادب قرآنی است که همواره حدود انسانی را حفظ نموده و راهنما به ســوی حق تعالی است.



      

شگفتی بدن انسان

                        شگفتی بدن انسان
آفرینش انسان
(( انسان را در بهترین صورت و نظام، بیافریدیم.))
تین/4.
((تحسین به تفضلات پروردگار(انسان) که بهترین آفریدگار است.))
مومنون/14.
بدن انسان یا کشور سلولها
بدن انسان،جهانی است که در ده هزار برابر جمعیت فعلی کره زمین؛ یعنی پنجاه هزار میلیارد سلول در آن زندگی می کنند.
سلول، موجود زنده ای است که از اعمال حیاتی ( تغذیه، تولد، حرکت ، و احساس ) برخردار است.
تمام سلولها بدون استثنا در راه تامین آسایش بدن، انجام وظیفه می کنند و به زندگی تعاونی و هماهنگ خود ادامه می دهند.
سازمانهای بدن خیلی پیچیده تر از سازمانهای کشورهای جهان است و برنامه های بسیار منظم و حیرت انگیزی در آنها جریان دارند و هر واحد سلول، بدون کوچکترین سرپیچی از آنها پیروی می کند و وظیفه محوله را انجام می دهد.
ادامه دارد...


آیات الهی در سلولها
چنانکه گفتیم کوچکترین واحد ساختمانی بدن که موجود زنده است (( سلول )) نامیده می شود.
سلولها، هم از نظر ساختمان و هم از نظر عمل، با یکدیگر تفاوت دارند و هر سلول دارای وظیفه مخصوصی است.
گروهایی از سلولها که از حیث ساختمانی شبیه هم هستند همراه با ماده غیر زنده یا ماده بین سلولی، یک بافت را تشکیل می دهند.


هر بافتی، توده ای سلولی است که همه آنها به کار معینی اختصاص یافته اند.
از انواع بافتها یک عضو تشکیل می شود که انجام اعمال خاصی را به عهده دارد، مانند: کلیه که وظیفه آن ادرار است. از اجتماع اعضا و اندامهای مختلف، یک دستگاه به وجود می آید که یک سری از اعمال بدن را انجام می دهد؛ مانند: دستگاه گوارشی، دستگاه گردش خون، دستگاه تنفس، دستگاه ترشح خارجی، دستگاه تولید مثل، دستگاه عضلانی، دستگاه عصبی، دستگاه استخوانی، غدد درونی ریز و غیره.


سلولهایی که تخصص در ساختن موادی دارند که اعضای مختلف را به هم متصل نگه می دارند، بافت پیوندی نامیده می شوند. کار تخصصی بافت پیوندی آن است که در اطراف خود، ملکولهایی می سازد که به استخوان و غضروف و سایر اجزای اسکلت رابط اعضای بدن، تبدیل می شوند.


رشد بدن انسان از یک سلول شروع می شود که (( زیگوت)) نامیده می شود و به تدریج زیاد می گردد تا اینکه نعداد سلولها به قدری زیاد می شوند که ورای درک انسانی است. یک سلول به طرور دایم عمل جذب و دفع انجام می دهد؛ یعنی مواد را می سوزاند و این مواد باید دفع و مواد دیگری به جای آنها مجدداً تامین می شود.


((درون یک سلول زنده، دریایی از عجایب نهفته است؛ مدت هاست که مطالعات عمیق و پردامنه دانشمندان درباره شناخت سلول زنده به توسط ابزارهای دقیق علمی ادامه دارد.
این بررسی های پیگیر نشان داد که سلول، ساختمان بسیار پیچیده ای دارد.از حیرت انگیز ترین کشفیات، اعمال پوسته خارجی سلول است که مواد غذایی و معدنی را به درون سلول می رساند، در حالی که مواد زیانبخش را زا خود طرد می کند و عقب می راند.
پوسته سلول حکم چهره و سیمای سلول را دارد که گویی حس بویایی و چشایی خاصی دارد که مواد را انتخاب کند و بخورد)).

 

در جمجمه ی زن و مرد چند تفاوت فاحش وجود دارد
1)در منطقه ی تیغه های ابرو در زن هیچ علامتی
  وجود ندارد ولی  مرد دارای چین و ضخمی مشخصی است انگار دارد اسکلت مرد اخم می کند.
استخوان
  پیشانی مرد کوتاه است ولی ستوخان پیشانی زن بلند و کشیده است
زاویه ی قسمت انتهایی فک زن منفرجه است ولی در مرد این زاویه به دلیل نوع فعالیت های خواص خود
حاده می باشد.
استخوان های
nasal   بینی زن کوچک ولی در مرد بزرگ و قابل بر رسی است
یک زن و شوهر میتوانند 8میلیون فرزند داشته با شند که از نظر شباهت ظاهری کاملآ با هم متفاوت باشند.



 



      
   1   2      >